интериорен дизайнер София
Казвам се Димитър Петков. Завършил съм дизайн в Националната Художествена Академия в София, випуск 2001, като преди това съм завършил и Национална гимназия по пластични изкуства и дизайн "Академик Дечко Узунов" в Казанлък.

От 1999 година работя в продукции на най-голямата филмова продуцентска компания в Източна Европа - Nu Boyana Film Studios. Работил съм по декорите на  над 40 чуждестранни филмови продукции, снимани в България, като сред тях култови филми като "Непобедимите 2", "Черната Далия", "Конан" и др. Често декорите, които сме произвеждали за филмите се ползват успешно за заснемането на реклами и музикални клипове.

От 2005 година се занимавам успешно и с интериорен дизайн. Комбинацията от опита, натрупан в киното, и познанията ми по дизайн и проектиране, създадоха множество уникално декорирани, успешни проекти като рок бар ROCK IT, ресторант Тортуга, Клуб 35 както и множество апартаменти и къщи, които може да разгледате в този сайт. Всека една снимка е на реално изпълнен от мен и моят екип обект.

 Различното при мен е, че за толкова години аз успях да съчетая нещата така, че разполагам с екип от опитни майстори, които да работят на Вашите обекти, но за обекта Вие ще комуникирате само с мен и за изпълнението му ще отговарям лично аз. Няма да се занимавате с майстори, няма прехвърлена отговорност - има само работа, свършена според нашите общи очаквания.

 За допълнителни въпроси, не се колебайте да осъществите контакт с мен.

 Ще се радвам да работим заедно !